Αποτελεσματική και ασφαλή λύση στο πρόβλημα των βρεφικών αιμαγγειωμάτων στο κεφάλι και το τράχηλο, δίνει σήμερα η εφαρμογή συνδυασμένης θεραπείας laser KTP (Potassium-Titanyl-Phosphate) και προπρανολόλης.
Ως άριστα , αξιολογήθηκαν τα αποτελέσματα της νέας αναίμακτης ενδοσκοπικής μεθόδου αντιμετώπισης του συνδρόμου καρπιαίου σωλήνα, σε σχέση με αυτά παλαιών χειρουργικών μεθόδων, στο 5th Annual meeting of American Society for surgery of the hand 2015 στις Μπαχάμες !
Νεα δεδομένα στην αποθεραπεία των αθλητικών κακώσεων δημιουργεί η χρήση βλαστοκυττάρων, καθώς μειώνεται σημαντικά ο χρόνος επιστροφής στην ενεργό δράση, ενώ οι αθλητές επιστρέφουν πιο δυνατοί!
Σε βασική θεραπεία επιλογής για την αντιμετώπιση των παθήσεων του χεριού (τενοντίτιδες, επικονδυλίτιδες, αρχόμενες αρθρίτιδες) εξελίσσεται η πρωτοποριακή θεραπεία τοπικών ενέσεων με αυτόλογους παράγοντες από το αίμα του ασθενούς!